Gheata carbonica si lumini ambientale in Iasi | Cubika.ro

Gheata carbonica Iasi

Gheata carbonica este dioxidul de carbon inghetat, o parte normala a atmosferei pamantului nostru. Este gazul pe care il expirati in timpul respiratiei dar si gazul care plantele il folosesc în fotosinteza. De asemenea, este acelaşi tip de gaz adaugat în apa de obicei pentru a produce apa carbogazoasa.

Acest gaz este captat în procese industriale si reciclat pentru a produce gheata carbonica . Gheata carbonica este deosebit de utila pentru congelare, si pastrarea lucrurilor inghetate datorita temperaturii sale foarte reci de -78.5 ° C.

In Iasi cluburile si restaurantele folosesc gheata carbonica pentru a obtine efectul de fum in paharele cu bautura de la mesele festive. Gheata carbonica nu este toxica şi bauturile se pot consuma fara probleme. Se adaugă în sampanie, coktailuri si bauturi tari care se consuma foarte reci.

 

Gheaţa carbonică in Iasi este folosita din ce în ce mai des pe platourile de filmare sau pe scenele teatrelor pentru a crea efecte speciale. Efectul de fum greu sau ceata se foloseste si la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de basm. Fumul facut din gheata carbonica fiind mai greu decat aerul nu se ridica ci ramane aproximativ la nivelul gleznelor. Acesta nu pateaza, nu are miros si nu lasa condens pe podea.

 

Luminile ambientalearhitecturale sunt folosite in Iasi pentru a da culoare nuntii sau evenimentului dumneavoastra. Folosite corect pot face o diferenta uriasa, transformand si complimentand decorul folosit.

Luminile arhitecturaleambientale pot fi configurate pe o paleta foarte generoasa de lumini.


Pentru a verifica ofertele noastre din judetul Iasi click aici!