Gheata carbonica in Popesti-Leordeni | Cubika.ro

Gheata carbonica Popesti-Leordeni

Gheata carbonica este dioxidul de carbon inghetat si este un element comun in atmosfera pamantului. Este gazul pe il expiram in timpul respiratiei iar plantele il capteaza si il utilizeaza în procesul de fotosinteza. Este acelasi gaz folosit in carbogazificarea diverselor bauturi.

Gheata carbonica trece direct din stare solidă în stare gazoasă,acesta tip de schimbare fiind numit proces de sublimare.

Gheata carbonica este extraordinar de utila in congelarea si pastrarea diverselor produse perisabile datorita temperaturii sale foarte scazute. De regula gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru sporirea capacitatii de inghetare si a ii prelungi durata de viata.

In Popesti-Leordeni cluburile si restaurantele folosesc gheata carbonica pentru obtinerea efectului de fum in pahare cu bautura de la nunti si mesele festive. Gheata carbonica nu este toxica iar bauturile pot fi consumate fara nici o problema. Se adaugă în sampanie, coktailuri şi bauturi tari care se consuma foarte reci.

Efectul de fum greu se foloseste la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de neuitat. Fumul creeat din gheata carbonica fiind de 1.5 ori mai greu decat aerul, nu se ridica si rămane la nivelul gleznelor. Acesta este insipid, inodor şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Popesti-Leordeni click aici!