Gheata carbonica in Bragadiru | Cubika.ro

Gheata carbonica Bragadiru

Gheata carbonica este dioxidul de carbon aflat in stare solida.Este gazul pe il expiram in timpul respiratiei si pe care plantele il capteaza si il utilizeaza în procesul de fotosinteza.

Gheata carbonica trece direct din stare solida în stare gazoasa,acesta tip de schimbare fiind numita proces de sublimare.

Gheata carbonica este extraordinar de utila in congelarea si pastrarea diverselor produse perisabile datorita temperaturii sale foarte scazute. De regula gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru sporirea capacitatii de inghetare si a ii prelungi durata de viata.

In Bragadiru cluburile si restaurantele se folosesc de gheata carbonica pentru obtinerea efectului de fum in pahare cu diverse bauturi la nunti si mesele festive. Gheata carbonica nu este toxica si bauturile pot fi consumate fara nici o problema. Se adauga în sampanie, coktailuri şi alte bauturi tari care se consuma foarte reci.

Efectul de fum greu se foloseste la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de neuitat. Fumul creeat din gheata carbonica fiind de 1.5 ori mai greu decat aerul, nu se ridica si ramane la nivelul gleznelor. Acesta este insipid, inodor şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Bragadiru click aici!