Gheata carbonica in Bucuresti

Gheata carbonica Bucuresti

Gheata carbonica este dioxidul de carbon captat in procesele industriale si apoi inghetat la o temperatura de -78.5 ° C si face parte din atmosfera pamantului. Este gazul pe care il expirati in timpul respiratiei dar si gazul care plantele il folosesc în procesul de fotosinteza. Este acelaşi gaz adaugat în apa pentru carbogazificarea diverselor bauturi.

Gheata carbonica este deosebit de utila pentru congelarea şi pastrarea produselor perisabile inghetate datorita temperaturii sale foarte reci de -78.5 ° C. De regula gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru a ii spori capacitatea de inghetare si a ii prelungi durata de viata.

In Bucuresti cluburile si restaurantele folosesc gheata carbonica pentru a obtine efectul de fum in paharele cu bautura de la mesele festive. Gheata carbonica este nontoxica şi bauturile se pot consumă fara probleme. Se adaugă în sampanie, coktailuri şi bauturi tari care se consuma foarte reci.Un bonus substantial il reprezinta faptul ca bauturile racite cu gheata carbonica capata un usor gust acidulat.

Gheata carbonica in Bucuresti este folosita din ce în ce mai des pe platourile de filmare sau pe scenele teatrelor pentru a crea efecte speciale. Efectul de fum greu sau ceata se foloseste la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de vis. Fumul produs din gheata carbonica fiind mai greu decat aerul nu se ridica ci rămane aproximativ la nivelul gleznelor. Acesta nu pateaza, nu are miros şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Bucuresti click aici!