Gheata carbonica in Chitila | Cubika.ro

Gheata carbonica Chitila

Gheata carbonica este dioxidul de carbon captat si apoi inghetat la o temperatura de -78.5 ° C iar acesta face parte din atmosfera pamantului. Este gazul pe care il expirati in timpul respiratiei si gazul care plantele il folosesc în procesul de fotosinteza. Este acelaşi gaz adaugat in apa pentru carbogazificarea bauturilor.

Gheata carbonica este foarte utila pentru congelarea si pastrarea produselor perisabile inghetate datorita temperaturii sale foarte reci de -78.5 ° C. De regula gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru a ii spori capacitatea de inghetare si a ii prelungi durata de viata.

In Chitila cluburile si restaurantele folosesc gheata carbonica pentru a obtine efectul de fum in paharele cu bautura de la mesele festive. Gheata carbonica este nontoxica şi bauturile se pot consuma fara probleme. Se adaugă în sampanie, coktailuri şi bauturi tari care se consuma foarte reci.Un bonus substantial il reprezinta faptul ca bauturile racite cu gheata carbonica capata un usor gust acidulat.

Gheaţa carbonică in Chitila este folosita din ce în ce mai des scenele teatrelor pentru a crea efecte speciale. Efectul de fum greu sau ceata se foloseste si la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de vis. Fumul produs din gheata carbonica fiind mai greu decat aerul nu se ridica ci rămane aproximativ la nivelul gleznelor. Acesta nu pateaza, nu are miros şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Chitila click aici!