Gheata carbonica in Otopeni | Cubika.ro

Gheata carbonica Otopeni

Gheata carbonica este dioxidul de carbon captat si apoi inghetat iar acesta face parte din atmosfera terrei. Este gazul pe care il expirati in timpul respiratiei dar si gazul care plantele il folosesc în procesul de fotosinteza.

Gheata carbonica este foarte utila pentru congelarea si pastrarea produselor perisabile inghetate datorita temperaturii sale foarte reci de -78.5 ° C. Gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru ca sporeste puterea si prelungeste timpul de inghetare

In Otopeni cluburile si restaurantele folosesc gheata carbonica pentru a obtine efectul de fum in paharele cu bautura de la mesele festive. Gheata carbonica este nontoxica si bauturile se pot consuma fara probleme. Se adaugă în sampanie, coktailuri si bauturi tari care se consuma foarte reci.Un bonus substantial il reprezinta faptul ca bauturile racite cu gheata carbonica capata un usor gust acidulat.

Gheata carbonică in Otopeni este folosita din ce în ce mai des scenele teatrelor pentru a crea efecte speciale. Efectul de fum greu sau ceata se foloseste si la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de vis. Fumul produs din gheata carbonica fiind mai greu decat aerul nu se ridica ci rămane aproximativ la nivelul gleznelor. Acesta nu pateaza, nu are miros şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Otopeni click aici!