Gheata carbonica in Pantelimon

Gheata carbonica Pantelimon

Gheata carbonica ,cunoscuta si sub denumirea de dry ice sau gheata uscata, este dioxidul de carbon inghetat la o temperatura de -78.5 ° C si este un element comun in atmosfera pamantului. Este gazul pe oamenii il expira in timpul respiratiei iar plantele il capteaza si il folosesc în procesul de fotosinteza. Este acelasi gaz folosit in carbogazificarea diverselor bauturi.

Gheata carbonica este extraordinar de utila pentru congelarea si pastrarea produselor perisabile datorita temperaturii sale foarte reci. De regula gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru a ii spori capacitatea de inghetare si a ii prelungi durata de viata.

In Pantelimon cluburile si restaurantele folosesc gheata carbonica in obtinerea efectului de fum in paharele cu bautura de la mesele festive si la nunti. Gheata carbonica este nontoxica iar bauturile pot fi consumate fara probleme. Se adaugă în sampanie, coktailuri si bauturi tari care se consuma foarte reci.Un plus substantial il reprezinta faptul ca bauturile racite cu gheata carbonica capata un usor gust acidulat.

Efectul de fum greu sau ceata se foloseste foarte des la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de vis. Fumul produs din gheata carbonica fiind de aproximativ 1.5 ori mai greu decat aerul, nu se ridica ci ramane aproximativ la nivelul gleznelor. Acesta este insipid, inodor şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Pantelimon click aici!