Gheata carbonica in Voluntari | Cubika.ro

Gheata carbonica Voluntari

Gheata carbonica ,cunoscuta si sub denumirea de gheata uscata datorita faptului ca nu se topeste ci trece direct in stare gazoasa, este dioxidul de inghetat la o temperatura de -78.5 ° C si este un element comun in atmosfera pamantului. Este gazul pe care il expirati in timpul respiratiei dar si gazul care plantele il capteaza si il folosesc în procesul de fotosinteza. Este acelasi gaz folosit in carbogazificarea diverselor bauturi.

Gheata carbonica este foarte utila in congelarea si pastrarea produselor perisabile datorita temperaturii sale foarte reci. De regula gheata carbonica se amesteca cu gheata normala pentru a ii spori capacitatea de inghetare si a ii prelungi durata de viata.

In Voluntari cluburile si restaurantele se folosesc de gheata carbonica pentru a obtine efectul de fum in paharele cu bautura de la mesele festive si la nunti. Gheata carbonica este nontoxica şi bauturile se pot consumă fara probleme. Se adaugă in sampanie, coktailuri si bauturi tari care se consuma foarte reci.Un bonus substantial il reprezinta faptul ca bauturile racite cu gheata carbonica capata un usor gust acidulat.

Efectul de fum greu sau ceata se foloseste la petreceri si nunti pentru a crea o atmosfera de vis. Fumul produs din gheata carbonica fiind de 1.5 ori mai greu decat aerul, nu se ridica ci ramane aproximativ la nivelul gleznelor. Acesta este insipid, inodor şi nu lasa condens pe podea.

Pentru a verifica ofertele noastre din Voluntari click aici!