Nou in Iasi - Serviciul Easy Entry - Comanda pe site, plateste online si ridici comanda de la sediul nostru din Iasi -CAND VREI TU - 24h/24h!

Edit Content
Edit Content
Edit Content

Balon folie litera Z

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera Z, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera Z

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera Z, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera Y

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera Y, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera Y

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera Y, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera X

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera X, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera X

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera X, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera W

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera W, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera W

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera W, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera V

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera V, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera V

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera V, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera U

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera U, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera U

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera U, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera T

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera T, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera T

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera T, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera S

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera S, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera S

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera S, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera R

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera R, auriu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.

Balon folie litera R

Comercializam baloane din folie cu heliu – balon folie litera R, argintiu, inaltime de 101 cm. Baloanele folie cu heliu, cu o inaltime de 101 cm, pot fi achizitionate doar in Iasi, de la sediul nostru. Pentru comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit in Iasi. Umflam si baloane latex sau folie apartinand clientilor, dar nu ne asumam raspunderea pentru calitatea acestora.