Cubika.ro – Portfolio

Va oferim gheata carbonica pentru nunta sau alte evenimente cu livrare oriunde in Romania la cele mai accesibile preturi. Este ingredientul care va lasa o amprenta in amintirea invitatilor dvs.

Nunta este un eveniment foarte important din viata oricarui cuplu, de aceea ne-am propus ca acest moment sa fie unul de neuitat atat pentru cei care isi unesc destinele cat si pentru cei care iau parte la acest eveniment special, astfel incat dintr- o cutie de gheata carbonica ~ 18 kg va ajunge pentru masina de fum greu “dansul mirilor”, cat si pentru a pune in paharele de sampanie la primirea invitatilor.

Gheata carbonica pusa in bauturi va genera un efect magic misterios captand atentia tuturor prin aburul curgator si reactia usor vulcanica.

Alege masina de fum greu pentru dansul mirilor si da momentului tau o atmosfera de poveste ! Creaza o atmosfera de basm si un efect magic pe ringul de dans, aducand un plus de culoare evenimentului. Fumul greu ramane la nivelul genunchilor, iar echipa foto video va putea capta imaginile cheie ale evenimentului la cea mai buna calitate.

Aparatul de fum este ideal pentru a marca diverse momente speciale cum ar fi dansul mirilor, al ursitoarelor, prezentarea tortului si nu numai

Orice eveniment trebuie sa iasa in evidenta si cum altfel decat in lumina potrivita. Nu te limita doar la sursa de lumina conventionala existenta in local, ci gandeste-ti evenimentul ca pe un spectacol de lumina si culoare.

Luminile ambientale care sunt proiectate pe suprafata ringului de dans, realizeaza superbul efect de “dans pe nori” cu ajutorul ghetii carbonice, moment care va fi imortalizat atat pe aparatele de foto/video cat si in amintirea invitatilor.