Termeni şi condiţii

Găsiți informații importante despre cumpărăturile efectuate la SC CUBIKA STAR SRL :

1. Încheierea contractului:

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butonul “Comandați și plătiți”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Comandați și plătiți”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail sau prin expedierea bunurilor în termen de 5 zile lucratoare.

2. INSTRUCȚIUNI PRIVIND RETRAGEREA DIN CONTRACT

Dreptul de retragere

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați ( SC CUBIKA STAR SRL SRL, Str. Principala nr. 75A, com. Holboca, jud,.Iasi, email : office@cubika.ro, telefon :0743.391.608/ 0724.01.02.03) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

In cazul in care doriti retragerea din contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, exclusiv costurile de livrare, fără întârzieri nejustificate in maxim 14 zile,  de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru alte mijloace; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Puteți trimite înapoi bunurile sau le puteți înmâna DPD Curier, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Noi vom suporta costul returnării bunurilor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

SFÂRȘITUL INSTRUCȚIUNILOR REFERITOARE LA RETRAGERE

Model de formular de retragere

Completați și returnați acest formular la adresa de mai jos doar dacă doriți să vă retrageți din contract:
SC CUBIKA STAR SRL, Str. Principala nr. 75A, com. Holboca, jud,.Iasi, email : office@cubika.ro, telefon :0743.391.608/ 0724.01.02.03
Vă informez/Vă informăm * prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră * din contract:

referitor la vânzarea următoarelor bunuri*:____________________________________________________

prestarea următoarelor servicii *: ______________________________________________________________

comandate la data de */primite la data de*: ___________________________________________________

Numele consumatorului (consumatorilor): _____________________________________________________

Adresa consumatorului (consumatorilor):______________________________________________________

Semnătura consumatorului (consumatorilor) doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie:

Data
________________________________

*Ștergeți după caz.

3. Exceptări de la dreptul de retragere:

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

4. Dreptul de returnare de până la 30 de zile de la primirea bunurilor:

Pe lângă dreptul legal de retragere menționat mai sus, vă acordăm o garanție de returnare pentru perioada de 30 de zile de la primirea bunurilor. Astfel, puteți anula contractul și după expirarea perioadei de retragere de 14 zile prin returnarea bunurilor către noi în termen de 30 de zile de la primire (perioada începe în ziua următoare primirii bunurilor), atâta timp cât bunurile sunt în ambalajul original și sunt complete și atâta timp cât nu au fost folosite sau deteriorate și atâta timp cât nu constituie bunuri realizate conform specificațiilor consumatorului sau care sunt clar personalizate sau bunuri care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă dacă au fost desigilate după livrare. Expedierea este suficientă pentru a respecta termenul limită.
Bunurile trebuie sa fie expediate înapoi la: SC CUBIKA STAR SRL, Str. Principala nr. 75A, com. Holboca, jud,.Iasi, telefon :0743.391.608/ 0724.01.02.03

Garanția returnării convenită prin contract nu afectează drepturile și revendicările dumneavoastră legale. În particular, dreptul dumneavoastră legal de retragere și drepturile dumneavoastră legale de garanție rămân neschimbate, indiferent dacă bunurile se află în ambalaje originale sau nu.

5.Expediere:

Livrările sunt în principiu valabile numai în România, iar costurile de transport afisate pe site la finalizarea comenzii sunt valabile pentru toate localitatile in care firma de curierat DPD Curier are acoperire si pentru greutati de maxim 3 kg/ colet.

In cazuri exceptionale, pot aparea costuri de transport suplimentare – datorita depasirii greutatii de 3kg /colet. Pentru kg. suplimentare se percepe o taxa de 1 leu+tva/kg.

6. Garanția:

În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să adresați imediat o plângere către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și – în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale – alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, în situația daunelor-interese, inclusiv recuperarea daunelor și rambursarea cheltuielilor dumneavoastră.

7. Plata:

Plata se poate efectua în numerar la livrare sau prin intermediul cardului de credit / debit. Nu vor fi aplicate reduceri pentru plata promptă în numerar. Ne rezervăm dreptul de a oferi metode de plată specifice numai pentru livrarea solicitată, de exemplu, numai metode pentru a ne asigura riscul de credit.

Plata prin card de credit

Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a voucherelor etc. Bunurile care au fost efectuate conform specificațiilor clientului sau care sunt personalizate în mod clar duc la debitarea imediată a cardului dumneavoastră de credit cu suma concret facturată după deducerea reducerilor, a voucherelor etc.

Plata în numerar la livrare

Plata pentru bunuri se va face în numerar la livrarea coletului, în suma indicată pe factură. În cazul unei retrageri conform Secțiunii 2, rambursarea se face prin transfer bancar. Pentru aceasta, avem nevoie de datele dumneavoastră bancare, care pot fi păstrate cu ușurință și în siguranță în contul de client. Ne rezervăm dreptul de a emite un voucher având o valoare egală cu bunurile returnate în cazul în care nu introduceți detaliile dumneavoastră bancare după atenționări repetate.

Factura

Pentru toate comenzile plasate pe site-ul nostru și finalizate cu succes, factură fiscală va fi emisă în format electronic și trimisă prin email la adresa menționată de către client în cadrul comenzii în termen de 5 zile lucrătoare de la dată finalizării comenzii.

9. Prețuri:

Prețurile noastre sunt exprimate în RON și conțin TVA care este obligatorie.

10. Rezerva proprietății:

Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea noastră. Toate produsele comercializate de societatatea noastra, pot fi personalizate cu denumirea, logo-ul sau site-ul firmei.

11. Comunicări prin mijloace electronice:

Comunicările legate de contract pot avea loc prin mijloace electronice.

12. Soluționarea alternativă a disputelor:

Nu suntem nici obligați, nici dispuși să participăm la procedurile alternative de soluționare a litigiilor în cadrul comisiilor de arbitraj a consumatorilor.

13. Excluderea răspunderii pentru linkuri internet ale terților:

Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

14. Limba contractului:

Contractul se încheie în limba română.

15. Drepturile asupra fotografiilor:

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin companiei SC CUBIKA STAR SRL . Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

16. Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/client beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii, in conditii optime, a serviciilor asociate site-ului www.cubika.ro . Informatiile cerute clientilor pe site-ul www.cubika.ro  sunt indispensabile in procesarea comenzilor primite si emiterea facturilor. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la actiuni suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comenzile respective. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, transmiterea de mesaje non-comerciale de tip administrativ (schimbari in website), transmiterea de oferte, promotii sau mesaje publicitare, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile completate de catre client au caracter confidential, prin urmare acestea nu pot fi comunicate de catre angajatii www.cubika.ro , unor terte persoane. De asemenea, utilizatorul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate (aceasta actiune se face prin contactarea unui reprezentant www.cubika.ro).

17.Timp de plutire baloane 

Timpul mediu de plutire al unui balon latex cu heliu – este de aproximativ 6 -8 h. In cazul in care balonului latex ii este aplicat tratament suplimentar – timpul de plutire creste la minim 24 -48 h. Timpul de plutire al baloanelor folie este de minim 24 h, dar pot pluti in medie – 3-7 zile.

Acesti timpi de plutire sunt calculati pentru baloanele asupra carora nu au fost aplicate socuri mecanice sau termice.

18.Identificarea furnizorului

SC CUBIKA STAR SRL

STR. PRINCIPALA NR. 75A, COM HOLBOCA, JUD IASI
Tel.: +40743.391.608

EMAIL: OFFICE@CUBIKA.RO
Director- CIUREANU LIVIUCod de identificare fiscală: 35381013

NR. REG COMERTULUI : J22/23/2016